Jump Park Jyväskylä - monipuolista treenaamista ja liikkumista juuri Sinulle

Tällä viikolla 23.11 - 29.11 pääsee pomppimaan alla olevin aukioloajoin ilman ajanvarauksia :

Maanantai: 15-20

Tiistai: 15-20

Keskiviikko: 15-17 & 19-20

Torstai: 15-17 & 19-20

Perjantai: 15-17.30

Lauantai: 11-14 & 16-17

Sunnuntai: 11-13 & 15-17

Jump Park tarjoaa liikunnanriemua monipuolisessa liikuntakeskuksessa! Meillä pääset hyppimään trampoliineilla, hikoilemaan kuntosalilla ja pelaamaan padelia. Kahviomme, kabinettitilamme ja saunamme tarjoavat loistavan puitteen myös esimerkiksi pikkujouluille ja yritystapahtumille.

Jump Park on yksi Jyväskylän seudun liikunnallisista ja seikkailullisista kärkikohteista ja osa Visit Jyväskylän lapsiperheille suunnattua Lasten Löytöretket –kokonaisuutta. Katso löytöretkien mobiilikortin edut täältä!

Kuntosali:  Klo. 6-20 viikon jokaisena päivänä kuukausikorttilaisille

Olemme täällä:

Yritystie 5

40320 Jyväskylä

Saat meihin yhteyden:
Trampoliinit  |  Synttärit  |  Törmäilypallot  |  Kuntosali  | Sport Sauna  |  Kahvila  |  Beach-alue

Trampoliinit

Jump Parkin trampoliinimaailma tarjoaa vauhdikkaat hypyt lapsesta vaariin! Trampoliinien lisäksi pääset pomppaamaan juustomereen ja ilmapatjalle sekä tekemään temppuja uudelle AirTrack-temppupatjalle. 

Liput trampoliineille:

Tunnin lippu: 10 euroa

Koko päivän lippu: 15 euroa

4 hengen perhelippu (1h): 35 euroa

5 hengen perhelippu (1h): 40 euroa

4 hengen perhelippu (koko päivä): 52 euroa

5 hengen perhelippu (1h): 56 euroa

 

Jump Parkissa voit järjestää lapsellesi ikimuistoiset ja liikunnalliset syntymäpäiväjuhlat! Juhlissa lapset pääsevät temppuilemaan ohjatusti trampoliineilla ja herkuttelemaan kabinetissamme. Valittavissanne on neljä erilaista kahden tunnin syntymäpäiväjuhlapakettia.

 

Trampoliinihulinat -paketissa lapset pääsevät temppuilemaan ja pelaamaan trampoliineille. Lisäksi käytössänne on kabinettimme, jonne voitte tuoda omat eväät nautittavaksi. Kahden tunnin trampoliinihulinat-pakettien hinnat:

1-10 hengelle: 130 euroa (155 euroa ohjaajalla)

11-15 hengelle: 150 euroa (175 euroa ohjaajalla)

16-20 hengelle: 175 euroa (200 euroa ohjaajalla)

 

Ohjattu tunti suunnitellaan räätälöidysti. Edullisesti hinnoitellun synttäriohjauksen kesto on 45-minuttia ja sen aikana pelataan, leikitään ja kisaillaan esimerkiksi suosikkilajeissa kuten korkeushypyssä, polttopallossa, peilissä ja erilaisia hipoissa. 

​Täyden palvelun herkkupaketissa hoidamme synttärijuhlat kokonaan alusta loppuun. 45 minuutin ohjatun trampoliinitunnin jälkeen laitamme herkut valmiiksi nautittaviksi. Tarjolla on  mm. pakastepitsaa, jäätelöä kastikkeilla, karkkeja, sipsejä, suolapähkinöitä, banaaneita, suolatikkuja, limppareita, mehua ja kahvia aikuisille. Kahden tunnin täyden palvelun herkkupakettien hinnat:

1-10 hengelle: 255 euroa (220 euroa ilman ohjaajaa)

11-15 hengelle: 270 euroa (250 euroa ilman ohjaajaa)

16-20 hengelle: 290 euroa (275 euroa ilman ohjaajaa)

Synttärit

 

Voit tulostaa valmiit kutsukortit täältä vihreällä pohjalla  sekä violetilla pohjalla.

Voit tehdä varauksen myös sähköpostilla osoitteessa olli.venalainen@jumppark.fi tai p. 044 977 3717. 

 
 
 

Sport Sauna

Jump Parkin saunaosasto, Sport Sauna on mitä mainioin paikka palautua kovan treenin jälkeen. Saunakabinettiin mahtuu helposti 10-15 henkeä istumaan iltaa tai iltapäivää. .

 

Saunaan mahtuu 6-8 henkeä kerrallaan lauteille rentoutumaan. Saunan jälkeen juhlia tai illanviettoa voi jatkaa myös kahvilan puolella, joka on myös varattavissa yksityistilaisuuksiin ja juhliin. Sport Saunalle voit ottaa myös omat syötävät mukaan.

Hinta saunaamme on 40 euroa tunnilta.

Kokous-/juhlatila

Juhlatilassamme on 30 asiakaspaikkaa, jossa esimerkiksi vanhemmat voivat viettää rennon hetken samalla kun lapset ovat hauskanpidossa. Juhlatila soveltuu hyvin myös kokous- ja koulutustilaksi. Meillä ei ole anniskeluoikeuksia, joten iltatilaisuudet hoituvat joustavasti yksityistilaisuuksina.

Kahvila voidaan varata myös yksityistilaisuuksiin esimerkiksi joukkueiden palavereihin tai vaikkapa syntymäpäivien viettoon.

Pyydä tarjous tilaisuuteesi: olli.venalainen@jumppark.fi

Yrityspaketit

Beach & Jump Parkissa voit järjestää erilaisen, monipuolisen ja liikunnallisen yrityspäivän! Meillä voit pelata beach-alueella beach volleyta, -tennistä ja futista. Lisäksi trampoliinimme tarjoavat vauhdikkaat pomput erilaisten pelien ja leikkien parissa.

 

Kahviomme soveltuu myös hyvin esimerkiksi kokouksiin ja syömiseen. Kabinettitiloissamme voit myös istua iltaa ja saunamme tarjoaa makoistat löylyt 6 hengelle. 

 

Tarkemmat tiedot yrityspaketeistamme löydät täältä.

IMG_1142.JPG
 

Jyväskylä

Jyväskylä - 044 977 3717 - Yritystie 5 - olli.venalainen@jumppark.fi

Hallinto: petri.pykalamaki@jumppark.fi - 0400 323 332

 

 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2019 MPVsports Oy