PADEL JYVÄSKYLÄ

Avaamme uudet padel-kenttämme syksyn aikana. Jatkossa hallissamme pääsee pelaamaan kahdella uudella normaalilla kentällä ja yhdellä 2-pelikentällä.

 

Meillä pääset nyt pelaamaan padelia upouudella kentällä, jossa tila ja korkeus ei lopu kesken! Kenttävuokran hintaan saat myös mailat ja pallot käyttöönne vuoron ajaksi.

Padel on mailapeli, joka muistuttaa tenniksen ja squashin sekoitusta. Padel on helppo oppia, joten se sopii mainiosti myös vasta-alkajille kunnon kohotukseen ja hauskanpitoon! Padelia pelataan nelinpelinä, joten lajissa yhdistyy myös sosiaalinen puoli loistavalla tavalla!

Yksittäisvuorojen varaaminen

​​

Avaamme varauskalenterin lähiviikkojen aikana, kun kenttämme ovat valmistuneet.

Padel-starttikurssit

Jump Park järjestää padelin starttikursseja, joissa pelaajat pääsevät sisään lajin saloihin ja saavat mainiot eväät kehittää omaa peliään!

 

Kurssit pitää lisensoitu padel-valmentaja Ari Nyyssönen, jonka johdolla käydään kahden tunnin ajan läpi mm. padelin peruslyönnit, -tekniikat ja -taktiikat. Kurssi soveltuu mainiosti myös pelaajille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta lajista.

 

Kahden tunnin starttikurssi kustantaa 35 euroa per osallistuja sisältäen pallot ja mailat kurssin ajan. Ilmoittaudu mukaan haluamallesi kurssille sähköpostilla olli.venalainen@jumppark.fi tai soittamalla numeroon 044 977 3717.

Kurssien aikataulut

- Syksyn aikataulut ilmoitetaan niiden varmistuttua.

Yrityspaketit

Beach & Jump Parkissa voit järjestää erilaisen, monipuolisen ja liikunnallisen yrityspäivän! Trampoliinimme tarjoavat vauhdikkaat pomput erilaisten pelien ja leikkien parissa. Lisäksi uusilla padel-kentillämme ja kuntosalillamme pääsette pitämään hauskaa ja hikoilemaan koko porukalla.

 

Kahviomme soveltuu myös hyvin esimerkiksi kokouksiin ja syömiseen. Kabinettitiloissamme voit myös istua iltaa ja saunamme tarjoaa makoistat löylyt 6 hengelle. 

 

Tarkemmat tiedot yrityspaketeistamme löydät täältä.

52657019_376108603120263_521175377930040

Sauna ja kabinetti

Beach Parkissa voit viettää jälkipelit leppoisissa löylyissä ja kabinettitilassamme! Kabinettitilaamme mahtuu noin 15 henkilöä ja saunaamme kuusi aikuista kerralla. Sauna ja kabinetimme kustaa 40 euroa tunnilta.

Varaukset sähköpostilla osoitteeseen olli.venalainen@jumppark.fi tai puhelimitse 050 467 7693.

Jyväskylä

Jyväskylä - 044 977 3717 - Yritystie 5 - olli.venalainen@jumppark.fi

Hallinto: petri.pykalamaki@jumppark.fi - 0400 323 332

 

 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2019 MPVsports Oy