PADEL JYVÄSKYLÄ

Meillä pääset nyt pelaamaan padelia upouudella kentällä, jossa tila ja korkeus ei lopu kesken! Kenttävuokran hintaan saat myös mailat ja pallot käyttöönne vuoron ajaksi.

Padel on mailapeli, joka muistuttaa tenniksen ja squashin sekoitusta. Padel on helppo oppia, joten se sopii mainiosti myös vasta-alkajille kunnon kohotukseen ja hauskanpitoon! Padelia pelataan nelinpelinä, joten lajissa yhdistyy myös sosiaalinen puoli loistavalla tavalla!

Kevätkauden vakiovuorot 

Kevätkauden vakiovuorot ovat nyt varattavissa! Vakiovuorolla varmistat juuri teille mieluisan pelivuoron.. Vakiovuorojen hinnastoon ja vapaisiin aikoihin pääset tutustumaan täältä.

Vakiovuorovarauksen voit tehdä sähköpostilla osoitteessa olli.venalainen@jumppark.fi

Yksittäisvuorojen varaaminen

Yksittäisvuorojen varauskalenteriin

pääset täältä.

Padel-kurssit

Uusi hauska ja koukuttava harrastus hakusessa? Beach & Jump Parkin padel-kurssilla pääset opettelemaan lajin säännöt, tekniikat ja taktiikat hauskassa ja rennossa ilmapiirissä!

Kurssi sisältää kahden tunnin treenit sekä lauantaina 27.4 että sunnuntaina 28.4. Yhteensä neljän tunnin mittainen kurssi kustantaa 50 euroa hengeltä sisältäen ammattitaitoisen valmentajan, mailat ja pallot.

Kurssi soveltuu mainiosti vasta-alkajille ja taitojaan syventäville pelaajille lapsista aikuisiin. Kursseille pääset mukaan ilmoittautumalla osoitteeseen olli.venalainen@jumppark.fi. Lämpimästi tervetuloa!

Aikataulut 27.4 - 28.4 (kurssi järjestätään molempina päivinä samana kellonaikana)

Klo. 10-12: 7-10 -vuotiaat

Klo. 12-14: 11-14 -vuotiaat

Klo. 14-16: Aikuiset

Yrityspaketit

Beach & Jump Parkissa voit järjestää erilaisen, monipuolisen ja liikunnallisen yrityspäivän! Meillä voit pelata beach-alueella beach volleyta, -tennistä ja futista. Lisäksi trampoliinimme tarjoavat vauhdikkaat pomput erilaisten pelien ja leikkien parissa.

 

Kahviomme soveltuu myös hyvin esimerkiksi kokouksiin ja syömiseen. Kabinettitiloissamme voit myös istua iltaa ja saunamme tarjoaa makoistat löylyt 6 hengelle. 

 

Tarkemmat tiedot yrityspaketeistamme löydät täältä.

Sauna ja kabinetti

Beach Parkissa voit viettää jälkipelit leppoisissa löylyissä ja kabinettitilassamme! Kabinettitilaamme mahtuu noin 15 henkilöä ja saunaamme kuusi aikuista kerralla. Sauna ja kabinetimme kustaa 40 euroa tunnilta.

Varaukset sähköpostilla osoitteeseen olli.venalainen@jumppark.fi tai puhelimitse 050 467 7693.

Jyväskylä

Jyväskylä - 044 977 3717 - Yritystie 5 - olli.venalainen@jumppark.fi

Hallinto: petri.pykalamaki@jumppark.fi - 0400 323 332

 

 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2019 MPVsports Oy