PADELPELAAJIEN
FYSIIKKATREENIT

Jump Park järjestää padelpelaajille räätälöidyt fysiikkatreenit tiistaisin klo. 17.15-18.30! Harjoitukset vetää liikunnanopettaja ja fysiikkavalmentaja Jari Linjala, joka on aktiivisen padelin pelaamisen lisäksi toiminut mm. viiden vuoden ajan jääpalloseura JPS:n fysiikkavalmentajana.

 

Treenit sisältävät lämmittely- ja voimaosion. Lämmittelyosiossa keskitytään kehon lämpötilan nostoon, aktiivisiin liikkuvuusliikkeisiin sekä keskivartalon ja jalkojen aktivointiin. Lämmittelyosiossa saat hyvän mallin, mitä kannattaa tehdä ennen padelia ja voimaharjoittelua. Lämmittelyllä pyritään ehkäisemään loukkaantumisia ja kehittämään pelissä vaadittavia ominaisuuksia.

Voimaosiossa keskitytään jalkojen voimaa ja suunnanmuutosnopeutta kehittäviin liikkeisiin. Lisäksi treeneissä kehitetään ylä- ja keskivartalon voimaa, hallintaa ja liikkuvuutta. Voimaharjoittelulla pyritään hallitumpaan ja tehokkaaseen liikkeeseen kentällä, sekä ennaltaehkäisemään lajille tyypillisiä vammoja ja loukkaantumisia.

Kahdeksan viikkoa kestävät treenit kustantavat 100 euroa sisältäen kuukausikortit kuntosalillemme. Treeneihin mahtuu mukaan 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Mukaan pääset ilmoittautumalla sähköpostilla osoitteeseen olli.venalainen@jumppark.fi. Ensimmäiset treenit järjestetään tiistaina 26.10.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!